Blogroll

120x1600

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Αναστασιάδης: Αποτέλεσμα θυσιών και πολιτικής η αναβάθμιση από Standard and Poor's

Σε γραπτή του δήλωση, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εκφράζει την ικανοποίησή του

Η σημερινή αναβάθμιση από τον οίκο αξιολόγησης Standard and Poor's δεν αποτελεί παρά το αποτέλεσμα των οδυνηρών θυσιών του λαού, αλλά και... της συνεπούς και αποφασιστικής πολιτικής που η Κυβέρνηση και οι πολιτικές δυνάμεις ακολούθησαν τους τελευταίους οκτώ μήνες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.
Σε γραπτή του δήλωση, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εκφράζει την ικανοποίησή του και σημειώνει ότι η Κυβέρνηση θα συνεχίσει με την ίδια συνετή και πειθαρχημένη πολιτική να διαχειρίζεται τα δύσκολα που αντιμετωπίζει ο τόπος.
 
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφέρει ότι «η σημερινή αναβάθμιση από έναν εκ των αυστηρότερων Οίκων Αξιολόγησης, του Standard and Poor`s, η πρώτη ύστερα από τρία χρόνια συνεχών υποβαθμίσεων, δεν αποτελεί παρά το αποτέλεσμα των οδυνηρών θυσιών του λαού μας, αλλά και της συνεπούς και αποφασιστικής πολιτικής που η Κυβέρνηση και οι πολιτικές δυνάμεις ακολούθησαν τους τελευταίους οκτώ μήνες».
 
«Έστω και αν εκφράζω την ικανοποίησή μου, δεν θεωρώ πως είναι η ώρα για θριαμβολογίες, αλλά, σίγουρα, ανάλογα μηνύματα, όπως αυτό του συγκεκριμένου οίκου αξιολόγησης, ενισχύουν τη σταδιακή αποκατάσταση της εμπιστοσύνης προς την κυπριακή οικονομία, στοιχείο απαραίτητο για να επιτύχουμε το συντομότερο την επανεκκίνηση της οικονομίας μας», σημειώνει.

Προσθέτει ότι «η Κυβέρνηση θα συνεχίσει με την ίδια συνετή και πειθαρχημένη πολιτική να διαχειρίζεται τα δύσκολα που έχουμε ακόμα μπροστά μας, πιστεύοντας πως σε αυτή την πορεία όλοι έχουν ρόλο να διαδραματίσουν».
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ : http://www.imerisia.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Εμείς δεν υιοθετούμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

 

Δείτε μας στο Facebook