Blogroll

120x1600

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Μικρές ιδιωτικές κλινικές στα νησιά – Τροπολογία στη Βουλή

Σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε την Παρασκευή στη Βουλή, προβλέπεται η ίδρυση ιδιωτικών κλινικών στα νησιά χωρίς περιορισμούς, πληθυσμιακούς ή γραφειοκρατικούς, που ίσχυαν μέχρι τώρα.
Η διευκόλυνση της δημιουργίας ιδιωτικών κλινικών στη νησιωτική Ελλάδα επιδιώκεται για λόγους εθνικού συμφέροντος, αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση. Τα μέτρα – εξπρές για την απλούστευση των διαδικασιών λειτουργίας ιδιωτικών θεραπευτηρίων στα νησιά εκτιμάται ότι θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού ενώ παράλληλα θα καλύψουν τα  κενά που στην ιατροφαρμακευτική φροντίδα των κατοίκων.
Ζητούμενο είναι κατά το υπουργείο η δημιουργία «μικρότερων και πιο ευέλικτων λειτουργικά σχημάτων ιδιωτικών κλινικών»  στις ευαίσθητες περιοχές της νησιωτικής Ελλάδας, θέτοντας ως προϋπόθεση για τους ενδιαφερόμενους ιδιώτες την ίδρυση κλινικών με ελάχιστο αριθμό κλινών τις 15 καθώς και την κάλυψη παθολογικών- χειρουργικών περιστατικών.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ :http://www.bankwars.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Εμείς δεν υιοθετούμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

 

Δείτε μας στο Facebook