Blogroll

120x1600

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Δώδεκα νεκροί μετανάστες στην Πάλαιρο-τέσσερα παιδιά

geg-palairos-lathrometanastes
Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες του agriniopress.gr  το ταχύπλοο σκάφος βυθίστηκε στην άκρη της Παλαίρου  από την πλευρά του Μύτικα και γίνεται λόγος για 12 νεκρούς, εκ των οποίων τέσσερα παιδιά. Υπάρχει μάλιστα ανησυχία μήπως ο αριθμός αυξηθεί καθώς οι έρευνες συνεχίζονται και με τη συμμετοχή δυτών.
Οι επιβαίνοντες ήταν 27 και πιθανότατα Σύριοι στην καταγωγή. Οι αρχές ενημερώθηκαν για το ναυάγιο στις 6:00 το πρωί και εκτιμάται πως σημειώθηκε 2 με 3 ώρες νωρίτερα.
Το Λιμενικό Σώμα ενεργεί την προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος, η τοπική Αστυνομία συνδράμει , ενώ οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία Λευκάδας και Πρέβεζας.  Σε επιφυλακή τέθηκαν εξάλλου  όλα τα νοσοκομεία της περιοχής, ενω στο σημείο της τραγωδίας βρίσκεται μεγάλος αριθμός ασθενοφόρων.
Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση, όπως φαίνεται το σκάφος, που είναι κλεμμένο από την περιοχή και ο ιδιοκτήτης του κατά πληροφορίες είναι από το Αγρίνιο, βυθίστηκε κατά την επιβίβαση των μεταναστών σε αυτό σε βραχώδη ακτή  της Παλαίρου. Από κάποια μετατόπιση των επιβαινόντων το σκάφος αναποδογύρισε με αποτέλεσμα να προκληθεί η τραγωδία, ελάχιστα μέτρα από την ακτή.
Οι νεκροί δεν ήξεραν να κολυμπήσουν και βρήκαν τραγικό θάνατο.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ http://www.agriniopress.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Εμείς δεν υιοθετούμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

 

Δείτε μας στο Facebook