Blogroll

120x1600

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Βρήκαν θησαυρό σε τουαλέτα αεροσκάφους



Χρυσός ενός εκατομμυρίου δολαρίων εντοπίστηκε σε τουαλέτα των ινδικών αερογραμμών. Ανακρίνεται ένας ύποπτος (Pic)
Υπάλληλοι συνεργείου καθαρισμού στην πόλη Patna της Ανατολικής Ινδίας έμειναν έκπληκτοι όταν βρήκαν μέσα σε τουαλέτα επιβατηγού αεροσκάφους 24 ράβδους χρυσού, η αξία των οποίων ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ.
Οι ράβδοι, βρέθηκαν μέσα σε δύο σάκους, κατά τη διάρκεια πτήσης της Jet Airways, στο αεροδρόμιο της Καλκούτας.
"Το προσωπικό καθαριότητας του αεροδρομίου έκανε την καθιερωμένη ρουτίνα καθηκόντων τους όταν εντόπισαν δύο σακούλες στις τουαλέτες του αεροπλάνου", δήλωσε ο διευθυντής του αεροδρομίου BP Mishra στο πρακτορείο ειδήσεων AFP. Σύμφωνα με τον ίδιο η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε καμία σύλληψη που να σχετίζεται με τα ευρήματα, ενώ το δίκτυο ειδήσεων OneIndia ανέφερε πως ανακρίνεται ένας ύποπτος.
Aνώτατος αξιωματούχος της τελωνειακής υπηρεσίας BP Mishra  εκτίμησε ότι η αξία των ράβδων είναι περίπου 813.000 ευρώ. Η Ινδία θεωρείται ως ένας από τους κύριους καταναλωτές χρυσού στον κόσμο.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ : http://news247.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Εμείς δεν υιοθετούμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

 

Δείτε μας στο Facebook