Blogroll

120x1600

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

«Κάπνιζα 15 τσιγάρα μαριχουάνας την ημέρα»



Lady Gaga: Ήταν μια συνήθεια που απέκτησα όταν έγινε ανυπόφορος ο πόνος στο ισχίο

Η γνωστή για τις προκλητικές δηλώσεις και εμφανίσεις, Lady Gaga έρχεται να ταράξει για άλλη μια φορά τα νερά, αποκαλύπτοντας ότι είχε φτάσει στο σημείο να καπνίζει μέχρι και 15 τσιγάρα μαριχουάνας την ημέρα!

Την αποκάλυψη αυτή έκανε μιλώντας στο βρετανικό περιοδικό Attitude. Η διάσημη σταρ απέδωσε τη χρήση της μαριχουάνας σε έναν τραυματισμό στο ισχίο, καθώς η ναρκωτική ουσία τη βοηθούσε να ανταπεξέλθει στους πόνους.

Η Lady Gaga είχε τραυματιστεί στις αρχές του χρόνου, κάτι που την υποχρέωσε να ακυρώσει πολλές συναυλίες της και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Κάπνιζα 15 τσιγάρα την ημέρα. Όχι καπνό. Την ημέρα», δήλωσε στο περιοδικό. «Ήταν μια συνήθεια που απέκτησα όταν έγινε ανυπόφορος ο πόνος στο ισχίο», πρόσθεσε.

Μάλιστα, ήταν η γνωστή καλλιτέχνις και φίλη της, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς, αυτή που την έπεισε τελικά να σταματήσει. Όπως είπε, όταν βρέθηκαν οι δυο τους, η Αμπράμοβιτς της είπε: «Θα έρθεις στο σπίτι μου. Δεν θα έχεις τηλεόραση, ούτε κομπιούτερ, ούτε μαριχουάνα, τίποτα απολύτως, ούτε φαγητό. Για τρεις ημέρες θα έχει μόνο τέχνη. Θα τρως τέχνη».

«Το έκοψα μαχαίρι. Για πολλές εβδομάδες δεν κάπνισα καθόλου. Και τώρα καπνίζω καμιά φορά το βράδυ, απλώς για πλάκα. Αυτή είναι η διαφορά. Η Μαρίνα ήταν η μοναδική που μπορούσε να με πείσει να το κάνω», τόνισε.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Εμείς δεν υιοθετούμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

 

Δείτε μας στο Facebook