Blogroll

120x1600

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Καθορίστηκε η «δεξαμενή» για το β’ κύμα κινητικότητας – Aπό ΕΟΠΥΥ, ΟΤΑ και ασφαλιστικά ταμεία οι 12.5000 υπάλληλοι

Καθορίστηκε η «δεξαμενή» για το β’ κύμα κινητικότητας – Aπό ΕΟΠΥΥ, ΟΤΑ και ασφαλιστικά ταμεία οι 12.5000 υπάλληλοι
To α' 6μηνο του 2014 το νέο κύμα κινητικότητας
Την «δεξαμενή» προέλευσης του β’ κύματος της κινητικότητας καθόρισε η σημερινή συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, παρουσία του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Ειδικότερα, ο αρμόδιος υπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης παρείχε πλήρη ενημέρωση τόσο για το α’ όσο και για το β’ κύμα κινητικότητας, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει το 2014.
Στο νέο κύμα θα συμπεριληφθούν 12.500 δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι θα προέρχονται από τον ΕΟΠΥΥ, την τοπική αυτοδιοίκηση και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Επίσης, αποφασίστηκε η δρομολόγηση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών για την «κάλυψη» των 10.000 κενών θέσεων εργασίας στους τομείς της υγείας, της ασφάλειας και του φοροεισπρακτικού μηχανισμού.
Όσον αφορά το α’ κύμα κινητικότητας, απεφάνθη η επανατοποθέτηση των 2.858 δημοτικών αστυνομικών.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ : http://www.bankingnews.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Εμείς δεν υιοθετούμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

 

Δείτε μας στο Facebook