Blogroll

120x1600

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ


“Βόμβα” έριξε μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ανακοινώνοντας πως η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.
Παίρνοντας το λόγο κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Διοικητικής μεταρρύθμισης, ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει πια λαϊκό έρεισμα και κοινωνική νομιμοποίηση, ενώ αφορμή για την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας φαίνεται πως στάθηκε η εισβολή των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.
"Μπήκατε νύχτα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, για να μπορείτε αύριο τη νύχτα να εισβάλετε στα σπίτια των ανθρώπων. Αυτή τη θεσμική εκτροπή δεν δικαιούμαστε να την αποδεχτούμε", ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
"Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία είναι ισχυρή και αρραγής", σχολίασε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, που υπογράμμισε ότι στη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ "η κυβέρνηση θα είναι παρούσα σε αυτή την συζήτηση και μέσα από την ψήφο θα αναβαθμιστεί η κοινοβουλευτική πλειοψηφία προκειμένου να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της χώρας".
Μετά την εξέλιξη αυτή διακόπηκε προσωρινά η συνεδρίαση της Βουλής, ώστε να ενημερωθεί ο πρωθυπουργός και να καθοριστεί η ημερομηνία συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ :  http://kifissia24.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Εμείς δεν υιοθετούμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

 

Δείτε μας στο Facebook