Blogroll

120x1600

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Το πρωτογενές πλεόνασμα να καλύψει το κόστος των επανασυνδέσεων λέει ο Ασκούνης

Τον φόβο ότι το οικονομικό βάρος για τις επανασυνδέσεις ρεύματος στα νοικοκυριά από την ΔΕΗ μπορεί να πέσει στους Δήμους εξέφρασε... ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης, ζητώντας στην περίπτωση αυτή, να καλυφθεί το κόστος από το πρωτογενές πλεόνασμα.

Ο κ. Ασκούνης σε τηλεοπτική εκπομπή, ανέφερε επίσης τις δυσκολίες που υπάρχουν στον εντοπισμό εκείνων που έχουν πραγματικά ανάγκη, λέγοντας συγκεκριμένα, πως ο δικός του δήμος, ο δήμος Καλλιθέας έχει εντοπίσει μέχρι στιγμής μόνον 20 περιπτώσεις με κομμένο ρεύμα, από τους 2.500 πολίτες που είναι εγγεγραμμένοι στους κοινωνικούς καταλόγους του.

Παράλληλα κάλεσε όσους έχουν κομμένο ρεύμα να το δηλώσουν στα τοπικά γραφεία της ΔΕΗ, αλλά και στις δημοτικές αρχές, ώστε να γίνει η επανασύνδεσή στο δίκτυο.

Εν τω μεταξύ, 4.000 επανασυνδέσεις ρεύματος έχει πραγματοποιήσει κατά τις τελευταίες ημέρες η ΔΕΗ, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της επιχείρησης, Κίμων Στεργιώτης.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ : http://sofokleousin.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Εμείς δεν υιοθετούμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

 

Δείτε μας στο Facebook