Blogroll

120x1600

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Καραμανλής για Στουρνάρα: «Αν μπει στο ψηφοδέλτιο, εμένα ξεχάστε με»

Αιτία πολέμου φαίνεται να αποτελεί η πιθανότητα καθόδου του Γιάννη Στουρνάρα στην κεντρική πολιτική σκηνή, σενάριο που αναμένεται να πυροδοτήσει σοβαρές πολιτικές εξελίξεις αν γίνει πραγματικότητα.

 Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, σε τεντωμένο σκοινί φαίνεται να είναι οι σχέσεις του Κώστα Καραμανλή με το Μέγαρο Μαξίμου, αφού ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να έχει καταστήσει σαφές πως αν ο Γιάννης Στουρνάρας συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος, ο ίδιος δεν πρόκειται να κατέβει ως υποψήφιος της γαλάζιας παράταξης στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές όποτε κι αν γίνουν. 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βήματος, ο πρώην πρωθυπουργός έχει καταστήσει σαφές ότι «Εγώ φεύγω, αν είναι αυτός…» και, όπως λένε όσοι γνωρίζουν καλά την ιδιοσυγκρασία του Κώστα Καραμανλή, η απόφαση του αυτή συνδέεται άμεσα και με το εσωτερικό μέτωπο που έχει διαμορφωθεί στη ΝΔ εναντίον του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος αποτελεί «κόκκινο» πανί για μέγάλο αριθμό στελεχών της γαλάζιας παράταξης. 
Στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή την τελευταία περίοδο έχουν γίνει πάρα πολλές συναντήσεις και συζητήσεις για τη στάση του Στουρνάρα αν και ο πρώην πρωθυπουργός σε κάθε ευκαιρία σπεύδει να διευκρινίσει ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Αντώνη Σαμαρά τον οποίο στηρίζει και στον οποίο αναγνωρίζει το γεγονός ότι «έχει πετύχει την πολιτική σταθερότητα σε μια τόσο κρίσιμη για τον τόπο περίοδο».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Εμείς δεν υιοθετούμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

 

Δείτε μας στο Facebook