Blogroll

120x1600

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

#free_Greece: Ο Πολύδωρας διαγράφηκε σε 3 λεπτά, για τον Λιάπη χρειάστηκαν 3 ημέρες..

samaras-polydwrasΣτη ΝΔ, δεν ήξεραν αν ήταν ηθικό και νόμιμο να οδηγεί κάποιος ένα πολυτελές τζιπ με ψεύτικες πινακίδες, ανασφάλιστο και χωρίς δίπλωμα και τους πήρε 3 ολόκληρες ημέρες να το αντιληφθούν .. και μετά φυσικά τη λαϊκή κατακραυγή του περίφημου #free_liapis.

Όμως για τον κ. Πολύδωρα τα πράγματα ήταν πολύ απλά. Όποιος δεν εκτελεί τα προστάγματα της Τρόικα, σε 3 λεπτά.. «εκτελείται».
Ο πρώην γαλάζιος πολιτικός κερδίζει επάξια το tweet: #free_Greece !

Τελικά, σήμερα στην Ελλάδα, παραβατική συμπεριφορά είναι η απειθαρχία στα χαράτσια και τα νομοθετήματα υπέρ της Τρόικα, τα υπόλοιπα.. υπό συζήτηση.
Και όσοι κακοί λένε, πως η σημερινή απειθαρχία του κ. Πολύδωρα ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για τον Πρωθυπουργό να «καθαρίσει» τον Βύρωνα, ως «αντάλλαγμα» γιατί  ο τελευταίος «θύμισε» στην κοινή γνώμη τους αξιοκρατικούς Μεσσήνιους διορισμούς του κ. Σαμαρά, στο μουσείο της Ακρόπολης και τη Βουλή, λένε ψέματα!
Γράφει ο Απόστολος Καλαματιανός
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ : www.news4all.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Εμείς δεν υιοθετούμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

 

Δείτε μας στο Facebook