Blogroll

120x1600

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ελλάδα Ενοριακά ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ, ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Ένας Ιερέας έμαθε στα παιδιά της ενορίας του να φτιάχνουν μελομακάρονα


Γεύσεις και αρώματα Χριστουγέννων πλημμύρισαν το Κέντρο Ενοριακής Αγάπης του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Δάφνης, από τα παιδιά του Νεανικού Κέντρου «Καταφυγή» το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου.
Μέσα σε κλίμα χριστουγεννιάτικο, παιδιά όλων των ηλικιών και με πρωτοβουλία του π. Μάξιμου Μητράρα υπευθύνου ιερέα για την νεότητα, μαζεύτηκαν για να φτιάξουν μελομακάρονα.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας ήταν τα νέα παιδιά από τα πιο μικρά έως τα πιο μεγάλα να διδαχθούν τον εθελοντισμό και να βιώσουν την συνεργασία.

Ιδιαίτερα αυτήν την εποχή, μέσα στο χώρο της Εκκλησίας, έχουμε ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε από ανθρώπους εθελοντές που να αγαπούν τον άνθρωπο και να μπορούν να διαθέσουν τον χρόνο τους με κανόνες, αλλά χωρίς προσδοκία οποιουδήποτε κέρδους. Το μόνο κέρδος που μπορεί να έχει ο εθελοντής είναι η χαρά που γεμίζει η καρδιά του όταν προσφέρει.

 Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε φωτογραφίες στο dogma.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Εμείς δεν υιοθετούμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

 

Δείτε μας στο Facebook