Blogroll

120x1600

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Θα «παγώσουν» τα χρέη σε όσους επανασυνδεθεί το ρεύμα - Δεν θα σβηστούν

Πολλά νοικοκυριά αναμένουν την επανασύνδεση του ρεύματος, χωρίς να γνωρίζουν ακόμη αν θα γίνει αφού οι περισσότεροι δήμοι «πετούν το μπαλάκι» στη γραφειοκρατία υποστηρίζοντας ότι περιμένουν εγκύκλιο από τη ΔΕΗ και φυσικά το βασικότερο πρόβλημα παραμένει πως δεν έχει βρεθεί τρόπος επιβεβαίωσης την οικονομικής δυσμένειας της κάθε οικογένειας.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, ξεκαθάρισε πως ακόμη και οι άνεργοι του 2013 με μία απλή υπεύθυνη δήλωση θα μπαίνουν στο κοινωνικό τιμολόγιο, ενώ τόνισε όμως πως στη συνέχεια θα ελέγχονται αν τα όσα έχουν δηλωθεί είναι αληθινά.
Ενώ έκανε γνωστό πως το χρέος των νοικοκυριών που μπαίνουν στο κοινωνικό τιμολόγιο και επανασυνδέεται το κομμένο τους ρεύμα, δεν θα διαγραφεί, απλά θα «παγώσει». Αυτό θα γίνει για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, μέχρι να επανέλθουν τα οικονομικά σου σπιτιού σε καλά επίπεδα.
Μάλιστα, σύμφωνα με μέχρι στιγμής εκτιμήσεις για τον αριθμό των νοικοκυριών που παραμένουν χωρίς ρεύμα έχουν φθάσεις τις 15.000. Μ ε την ΔΕΗ να εκφράσει φόβους πως ίσως τα Χριστούγεννα να μην έχουν ολοκληρωθεί οι επανασυνδέσεις, αφού υπολογίζεται πως μπορούν να γίνουν έως και 1.000 επανασυνδέσεις την ημέρα. 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ : KoolNews.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Εμείς δεν υιοθετούμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

 

Δείτε μας στο Facebook