Blogroll

120x1600

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Απειλεί με παραίτηση ο Στουρνάρας μετά το άδειασμα απ’ τον Σαμαρά!


Απειλεί με παραίτηση ο Στουρνάρας μετά το άδειασμα απ’ τον Σαμαρά!

Σε δραματική όξυνση βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι σχέσεις του Αντ. Σαμαρά με τον «τσάρο» Γ. Στουρνάρα, ο οποίος –κατά τα άλλα- είναι ο «αγαπημένος» υπουργός του και τον οποίο καλύπτει διαρκώς απ’ τις οξύτατες αντιδράσεις βουλευτών της Ν.Δ., οι οποίοι λένε ότι δεν τον αντέχουν και τον κατηγορούν ότι «θα καταντήσει ΠΑΣΟΚ τη Ν.Δ.»!
Αιτία της μεγάλης έντασης μεταξύ του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών, το άδειασμα που έκανε πριν λίγες ώρες ο Αντ. Σαμαράς στον Στουρνάρα, μετά τις ανεξέλεγκτες αντιδράσεις βουλευτών και της συμπολίτευσης για την φοροεπιδρομή του υπουργού του κατά των Ελλήνων πολιτών, με απαράδεκτες διατάξεις στο νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς!
Ο πρωθυπουργός διέρρευσε σε δημοσιογράφους που τον συνόδευαν στις Βρυξέλλες, ότι οι απαράδεκτες αυτές διατάξεις ήρθαν στη Βουλή εν αγνοία του!
Αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr αναφέρουν ότι μετά απ’ αυτό το μεγαλοπρεπές άδειασμά του ο Γιάννης Στουρνάρας απειλεί με παραίτηση και διαμήνυσε στον Αντ. Σαμαρά, ότι δεν αντέχει πλέον αυτό τον πόλεμο που δέχεται από γαλάζιους και πράσινους βουλευτές και μάλιστα να αδειάζεται τώρα και απ’ τον πρωθυπουργό, τον οποίο κατηγορεί για μικροπολιτικά παιχνίδια για να διασφαλίσει την προσωπική του πολιτική επιβίωση!
Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη αγωνιώδεις και εργώδεις διαβουλεύσεις προκειμένου να πειστεί ο Στουρνάρας και να μην επιμείνει την παραίτησή του!
Η κατάσταση είναι δραματική και όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, διότι και ο Σαμαράς αντιλαμβάνεται πως μια τέτοια εξέλιξη απειλεί με κατάρρευση την ήδη παραπαίουσα κυβέρνησή του!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ : newsbomb.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Εμείς δεν υιοθετούμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

 

Δείτε μας στο Facebook