Blogroll

120x1600

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Μήνυμα ζωής - Όποιος μπορεί ας βοηθήσει


H δραματική κατάσταση την οποία βιώνουν χιλιάδες συμπολίτες μας στη χώρα θα πρέπει να μας αφυπνίσει, να μας φέρει πιο κοντά, να ενισχύσει το αίσθημα αλληλεγγύης προς αυτούς οι οποίοι...
έχουν μεγάλες ανάγκες.

Η κρίση την οποία δημιούργησε η διεφθαρμένη, ανίκανη και προδοτική πολιτική ηγεσία τής χώρας η οποία άκρως παράνομα διαφεντεύει την ζωή μας, μας έχει ισοπεδώσει.

Δε θα σταματήσω ποτέ να σας παρακαλώ, ας αφήσουμε στην άκρη, ότι μικροπαρεξηγήσεις έχουμε με τον γείτονα μας

να μιλάμε μαζί του να καταλαβαίνουμε το πρόβλημα του,όλοι έχουμε προβλήματα άλλος μικρά και άλλος μεγάλα. Ίσος έτσι προλάβουμε έναν συνάνθρωπο μας να μην φθάσει στην αυτοκτονία

Οι Δήμοι έχουν υπηρεσίες για την προστασία αστέγων,αν αντιληφθείτε κάποιον άστεγο παρακαλώ καλέστε για την Αθήνα το 1960- για τη Θεσσαλονίκη το 2310 251900 για τους άλλους Δήμους στο 197. Ενημερώστε που βρίσκετε ο άστεγος, θα τον παραλάβει όχημα να τον οδηγήσει σε χώρο όπου θα φάει και μετά θα τον μεταφέρουν κάπου για να κοιμηθεί για να μην ξεπαγιάσει.

Παρακαλώ μην αδιαφορήσετε.από εμάς εξαρτάται η ζωή συνανθρώπων μας. Με ένα τηλεφώνημά σας μπορείτε να σώσετε μια ζωή.

Επίσης όλοι όσοι λάβετε το μήνυμα αυτό δια δώστε το.

Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθείτε ενεργά.
Nα μην ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι.Όλοι για έναν και ένας για όλους.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Εμείς δεν υιοθετούμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

 

Δείτε μας στο Facebook