Blogroll

120x1600

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ολυμπιακός

Τα ζευγάρια της κλήρωσης του Champions League στη φάση των «16»

Με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κληρώθηκε ο Ολυμπιακός για τη φάση των «16» του Champions League. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ το δεύτερο ματς θα γίνει στο «Ολντ Τράφορντ».

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν 18 ή 19 και 25 ή 26 Φεβρουαρίου στην έδρα των δεύτερων των ομίλων, ενώ οι επαναληπτικοί στην έδρα των πρώτων στις 11 ή 12 και στις 18 ή 19 Μαρτίου.

Για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά θα ακολουθήσει νέα κλήρωση στις 21 Μαρτίου, στην οποία δεν υπάρχουν περιορισμοί. Οι πρώτοι προημιτελικοί θα γίνουν 1-2 και οι επαναληπτικοί 8-9 Απριλίου, ενώ οι πρώτοι ημιτελικοί θα γίνουν 22-23 και οι επαναληπτικοί 29-30 Απριλίου. Ο τελικός θα γίνει στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας στις 24 Μαΐου.

Η διαδικασία της κλήρωσης ολοκληρώθηκε...

Τα ζευγάρια στη φάση των «16»:
Μάντσεστερ Σίτι-Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μίλαν-Ατλέτικο Μαδρίτης
Λεβερκούζεν-Παρί Σεν Ζερμέν
Γαλατάσαραϊ-Τσέλσι
Σάλκε-Ρεάλ Μαδρίτης
Ζενίτ-Ντόρτμουντ
Άρσεναλ-Μπάγερν Μονάχου




 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ : http://www.newsbeast.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Εμείς δεν υιοθετούμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

 

Δείτε μας στο Facebook