Blogroll

120x1600

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Τελεσίγραφο για τους γιατρούς ΕΟΠΥΥ

(από το ΕΘΝΟΣ)

Νομοθετική ρύθμιση με βάση την οποία οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ θα κληθούν να επιλέξουν μεταξύ της αποκλειστικής απασχόλησης στον Οργανισμό και του ιδιωτικού ιατρείου προωθεί... με διαδικασίες-εξπρές το υπουργείο Υγείας. 

Για το θέμα υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων το Σαββατοκύριακο. Από τους 5.765 γιατρούς που υπηρετούν σήμερα θα παραμείνουν 2.821, των οποίων η ειδικότητα είναι συμβατή με την πρωτοβάθμια φροντίδα.

Στο δίλημμα «ΕΣΥ, με πλήρη και αποκλειστική απασχόληση ή απόλυση», θα κληθούν να απαντήσουν τις επόμενες μέρες οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ.

Για το θέμα υπήρξε το Σαββατοκύριακο συμφωνία μεταξύ των κυβερνώντων κομμάτων και δρομολογείται νομοθετική παρέμβαση-εξπρές από το υπουργείο Υγείας.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ : http://pestanea.blogspot.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Εμείς δεν υιοθετούμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

 

Δείτε μας στο Facebook