Blogroll

120x1600

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Δημοσκόπηση Guardian: Το 87% τάσσεται υπέρ της επιστροφής των Μαρμάρων

Υπέρ της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα τάσσεται η συντριπτική πληοψηφία των επισκεπτών της εφημερίδας Guardian που διεξάγει διαδικτυακή δημοσκόπηση για το θέμα.

Το 87% των επισκεπτών της ιστοσελίδας της εφημερίδας ψηφίζει την επανάκτηση των Μαρμάρων από την χώρα μας, ενώ μόλις 13% υποστηρίζει την παραμονή τους στην Βρετανία. Η δημοσκόπηση λήγει αύριο, Παρασκευή, αλλά θεωρείται πολύ δύσκολο να αλλάξει κάτι στο τελικό αποτέλεσμα με τη διαφορά να είναι χαώδης.
«Εχει δίκιο ο Τζορτζ Κλούνεϊ; Πρέπει η Βρετανία να επιστρέψει τα γλυπτά του Παρθενώνα στην Ελλάδα;» έθεσε ως ερώτημα η Guardian στους αναγνώστες της μετά την έκταση που πήρε το ζήτημα της επιστροφής των γλυπτών λόγω της δημόσιας τοποθέτησης του διάσημου ηθοποιού υπέρ της ελληνικής πλευράς.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι περισσότερα από 1000 σχόλια στο site του Guardian προωθούν την επιστροφή των Μαρμάρων.

Πηγή : seleo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Εμείς δεν υιοθετούμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

 

Δείτε μας στο Facebook