Blogroll

120x1600

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Μπήκαν τα χρήματα για το Κοινωνικό Μέρισμα

Στους λογαριασμούς της «πρώτης λίστας» των δικαιούχων μπήκαν τα χρήματα για το Κοινωνικό Μέρισμα 2018. Σύμφωνα με τις ως τώρα αναφορές, τα χρήματα εμφανίστηκαν «πρώτα» σε πολλούς δικαιούχους στην Εθνική Τράπεζα, ειδικά στην επαρχία και μετά από λίγα λεπτά εμφανίστηκαν και στην Eurobank ενώ ακολουθούν η Τρ. Πειραιώς και η Alpha bank. Ήδη πολλοί έσπευσαν να τσεκάρουν τους λογαριασμούς τους ενώ πληροφορίες δικαιούχων αναφέρουν ότι τις πρώτες ώρες «κόλλησαν» ακόμη και οι εφαρμογές (app) των τραπεζών, λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας. Πάντως, μέχρι αύριο το πρωί θα έχει ολοκληρωθεί η πρώτη διαδικασία.
Θυμίζουμε ότι, όπως είχε ανακοινωθεί επισήμως, σε όσους εγκρίθηκε η αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα ως 12/12 θα δουν τα χρήματα στον λογαριασμό τους έως αύριο το πρωί (στις τράπεζες μπαίνουν από απόψε).

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Εμείς δεν υιοθετούμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

 

Δείτε μας στο Facebook