Blogroll

120x1600

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Στα 22 δισ. το αδικαιολόγητο ποσό

Στα 22 δισ. ευρώ ανέρχονται τα ποσά που, κατά τις πρώτες εκτιμήσεις των ελεγκτικών μηχανισμών, δεν μπορούν να δικαιολογηθούν κατά τους ελέγχους των 54.000 εμβασμάτων της τριετίας 2008-2011, σύμφωνα με τον προϊστάμενο του ΣΔΟΕ Στέλιο Στασινόπουλο. Μιλώντας στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τις έρευνες σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ, ο κ. Στασινόπουλος ανέφερε πως μόλις 266 ελέγχονται από τα περίπου 1700 πρόσωπα που έχουν ταυτοποιηθεί.
Ο κ. Στασινόπουλος ανέφερε, επίσης, ότι μέσα στο μήνα θα υπάρχουν στοιχεία από την ολοκλήρωση κάποιων ελέγχων και από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, 6 άτομα φαίνεται να έχουν αποκρυβείσα περιουσία 10 εκατομμυρίων ευρώ. Παράλληλα, σημείωσε ότι πέραν της «λίστας Λαγκάρντ», το ΣΔΟΕ ασχολείται και με άλλες υποθέσεις με προσδοκώμενα έσοδα 300 εκατομμυρίων ευρώ.  
Τις επόμενες ημέρες ο αρεοπαγίτης ειδικός ανακριτής, ο οποίος έχει ήδη τη δικογραφία με βασικό εμπλεκόμενο τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, θα αρχίσει να καλεί τα πρόσωπα που σχετίζονται με την υπόθεση.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ : http://www.athina984.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Εμείς δεν υιοθετούμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

 

Δείτε μας στο Facebook